Jelentkeznél tévés vetélkedőkbe?

2018-10-08 16:08:57, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Új fajta műsor indul, még az is lehet, hogy mi is írunk oda kérdéseket

A hétfő esti pub quizeinkre felfigyeltek a televíziós műsorok szerkesztői is, az elmúlt hetekben a Legyen Ön is Milliomos! és egy új, egyelőre titkos nevű műsor castingesei is megjelentek egy-egy quizes helyszínen potenciális játékosokat keresve. A beszélgetéseink alapján folytatják is ezt, ma is számíthatsz rájuk.

Többen jelentkeztek, még quizmesterek is! Túl sok helyszínen megy egyszerre a játék, nem fognak minden helyre eljutni, az új műsornak a szereplő válogatása a héten lemegy, ezért ha nem akarsz lemaradni róla, szívesen kipróbálnád magad és a hétfőnként megszerzett tudást pénzre váltanád, kattints erre a linkre, mert ígértek egy gyorsított elbírálást, behívást az IKO casting csapatának tagjai! 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7wQPnBZS2dFc40PSwsLn3eB99zPOhnKYDdE4KbUK3i-WsXA/viewform?usp=sf_link

 A játékról túl sokat egyelőre nem mondhatunk (és nem is tudunk), tudás alapú, itthon még nem volt és lehet, hogy mi is írunk bele kérdéseket!

FONTOS: ez nem fizetett hirdetés, nem részesülünk se anyagi, se más előnyökben, saját döntésünkből, a quizmesterek és a már jelentkezett játékosok visszajelzéseire támaszkodva küldtük el ezt a lehetőséget nektek.