Tematikus quizek tavaszra

2019-03-14 09:53:35, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Amerikai sportok, Tarantino és Trónok Harca

A nagy sikerű IT/SW/Autós quiz után újabb tematikus játékokkal készülünk.

  1. Amerikai sportok. Mert mi szeretjük, sokan utálják és mindig jön a sok negatív komment, hogy minek kellenek ezek a quizbe. Kompromisszumos megoldás, hogy ebben az egy quizben kiéljük magunkat és akkor nem tesszük tele a hétfői játékot a kedvenc sportjainkkal. Elsősorban NFL és NBA, de lehet benne kicsi baseball, kicsi LaCrosse és talán még gurulós foci is (meg persze LaCrosse!).
    1. jövő hét szerda, tehát március 20. este 7-es kezdéssel, a The Selection Bistroban.
  2. Tarantino. Filmes quizünk volt már elég, most nézzük meg Hollywood egyik legnagyobb zsenijének életművét, melyik filmben melyik szerepben látható, ki szerepelt a legtöbb filmjében, filmzenék és filmjeik párosítása, stb.. Onnan tudjátok, hogy erre elkezdtem már a felkészülést, hogy hétfőn rákérdeztünk a Yolanda be cool-ra.
    1. két hét múlva szerda, március 27. este 7., a The Selection Bistroban.
  3. Game of Thrones. Indul az utolsó évad, kiderül kié lesz a Vastrón, vagy lesz-e egyáltalán a Mások ostroma után. Ez egyelőre igényfelmérés, jó lenne látni hány embert érdekel, ez alapján fogunk tudni helyszínt keresni.
    1. tervezett dátum: április 10., este. 

Asztalfoglalás és a játékon részvétel minden esetben ingyenes, nyeremények szokás szerint vannak, ezen az oldalon tudtok jelentkezni.

Ha van ötleted más témára, legyen az Star Wars vagy Jóbarátok vagy Disney hercegnők vagy bármi egyéb, a jelentkezős oldal javasolhatsz!